Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Jan. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

magyel-tura02

Rövid beszámoló -  a 2013. november 23-i, szombati (majdnem Katalin-napi)   ZSZK  -  DO-XA kirándulásról.

Kiváló kirándulóidőt fogtunk ki. Nem esett az eső. Célunk a tavalyi Turul-túra idő hiányában elmaradt útvonalának (Veres- /Kopasz-/) hegy kényelmes tempójú bejárása, az átlagos turisták előtt rejtve maradó természeti különlegességek megtekintése, családias hangulatú barangolás a színpompás erdőkben, mozgás, D-vitamin kúra, stb., stb.. .

A megbeszélt helyről, a megbeszélt időben indultunk föl a Turulhoz.

Az útvonal egy részének „vezetését” Benji és Zétény vállalta magára. Végül is a túra hossza 10 km-re sikeredett, és 14 órára értünk vissza a főiskolához, de Tőrösék még betoldottak egy darabot az útvonalba, ugyanis a legfiatalabb résztvevő, Zétény (5 éves), kőkeményen ragaszkodott a Turulnál egy geoláda megtalálásához. Csemetekertnél, az erdészeti háznál két nagy kuvasz és a fekete puli már farkcsóválva várt minket. Természetesen nem az elemózsiás zsákunknak szólt ez a figyelmesség, hanem kizárólag személyiségünknek. A „legfigyelmesebb botanikus” címet Dúsfiné Nemes Éva nyerte el 3 szál illatozó ibolya megtalálásával!

Ismételten kiderült az is, hogy „milyen kicsi a világ”. Lamatschné Pogrányi Mária, Bőhm András és Halász Gergő „régi tanár-diák, illetve barátság és közös érdeklődési kör szálait „bogozgatták”. Takács Beátával és Mártonné Takács Csillával is sok közös pontot találtunk, de mire jobban belemelegedtünk volna a beszélgetésekbe, visszaérkeztünk a főiskolához, de sebaj, majd legközelebb folytatjuk…!

Mágyel István Tanár Úr!

magyel-tura01

magyel-tura03

magyel-tura04

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89