Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Ápr. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

kp_143

Idén immáron 20. alkalommal rendezzük meg hagyományos Nyári Természetismereti Táborunkat, ahová Téged is szeretettel várunk!

Ha szívesen gyönyörködsz a Természet szépségeiben, ha szeretsz kirándulni, sátrazni, beszélgetni, ha szeretnél eltölteni tíz remek napot egy remek társaságban, akkor köztünk a helyed!

Ideje: 2011. júl. 22 - 31 (péntek-vasárnap)(10 nap)

Helye: Vértes, Körtvélyespuszta turista ház

Megközelítés: Autóval, busszal-gyalog

Részvételi díj: 10.000 HUF

Érdeklődni: Oláh András 06/30/549-20-06 Mocsi Ádám 06/70/385-79-81

www.zszk.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

A Hagyomány Kötelez:

Nálunk az egészen fiatal általános iskolásoktól a fiatalos nyugdíjasokig mindenki megtalálja a saját korosztályát. A tábor nomád jellegű: sátrakban alszunk, és helyben főzünk az avar kori tűzhelyünkön, amit mi magunk építünk. Itt biztosan találsz az érdeklődésednek megfelelő feladatot, a szakmai munka ugyanis több csoportban zajlik. A botanikus-geológus, a vizes és az állattanos csoportban megismerheted a vidék természeti értékeit, és hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel köthetsz barátságot. Szórakozásra is bőven akad lehetőség: túrázás (gyalog vagy kerékpárral), múzeumlátogatás és előadásokat is hallhatunk. Az estéink is jó hangulatban telnek, a tábortűz mellett beszélgetünk, zenélünk, megosztjuk egymással élményeinket.

Amit mindenképp hozz magaddal:

Sátor, hálózsák, polifoam, zseblámpa, zsebkés, tisztálkodási eszközök, evőeszközök ( kanál, villa, pohár , mélytányér /műanyag v. zománcos /, pohár, 10 napra elegendő váltás ruhanemű, cipők, hosszú-rövid nadrág, gyógyszer ( amit állandóan szedsz, és ebben az esetben a táborvezetőnek tudnia kell arról, milyen természetű a betegség ), határozókönyvek ( az érdeklődésnek megfelelően ), gyűjtő eszközök, írószerszám, füzet, egy fél napra elegendő hidegélelem a megérkezéskor, szúnyog-kullancs riasztó, naptej mert lesz szúnyog is, de megszokjuk!

Láthatósági mellény kötelező!

Ami még jöhet:

1 üveg jóanyád megunt tavalyi lekvárja, gyümölcs és zöldség (amiből annyi van nálatok, hogy már a kutyának sem kell) - a közösbe, társasjáték, labda (habár nem ez lesz a fő kikapcsolódás).

Ami nem jöhet:

Rádió, magnó és egyéb zajkeltő és figyelemelterelő eszközök, édességek, szörpök, kólák, rágó. Látogatókat (még a szülőket is) nem szívesen fogadunk, mert megzavarják a tábor napi munkáját. Ha mégis ragaszkodnak hozzá, akkor délután jöjjenek, de ajándékot (süti, gyümölcs) akkor hozzanak csak, ha abból mindenkinek jut!


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89