Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Ápr. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

P2140030

Egyesületünk megnyerte a KÉVE Alapítvány által szervezett "Kölcsönkapott Föld" vetélkedő országos döntőjét!

Gratulálunk Nekik!

Molnárné Ági "néni" beszámolóját közölném: 

Mint azt az előző beszámolónkból tudjátok, egyesületünk részt vett a KÉVE Közösségfejlesztő és Szabadművelődési Alapítvány által szervezett környezetvédelmi vetélkedőn,  ahol  a regionális döntőben  első helyezést értünk el. Így jutottunk tovább az országos döntőig.

Csapatunk tagjai voltak: Húber Viktória, Marosvölgyi Dorina, Nagy Alexandra (Kőkúti Ált. Iskola, Tata), Molnár Gézáné, Liszt András, Pozsonyi Miklós (ZSZK, Tata).

A LEG-ek döntőjébe, melyre 2011. február 11-én került sor Székesfehérváron az alábbi csapatok kvalifikálták magukat:

Dél-Alföld: Boni-Makkos (Szeged)

Észak-Magyarország: Martin Kertváros (Miskolc)

Nyugat-Dunántúl: Pornóapáti Őszikék (Pornóapáti)

Észak-Alföld: Zöld Nád (Nádudvar)

Közép-Dunántúl: Zöld Sziget Kör (Tata)

A zsúfolásig megtelt színházteremben nagyon jó hangulat és élénk érdeklődés övezte a döntőt. Több csapat autóbusznyi szurkolótáborral érkezett. A vetélkedő két részből állt. Az első forduló után a közönség is játszhatott értékes nyereményekért. A szünetben színvonalas műsorral oszlatták el a versenyláz izgalmát, majd bőséges uzsonnával, frissítőkkel vendégeltek meg minket.

A második fordulóban közösen megtanultunk egy dalt, mely a Föld védelméről szólt. Az utolsó kérdéseknél  mindenki számolgatta az addig elért pontjait, vajon hányadik helyezést érte el. Olyan szoros volt a verseny, hogy három holtverseny alakult ki. Szokás szerint az utolsó helyezettel kezdték a felsorolást és a díjak átadását. Mi izgatottan vártuk, mikor halljuk a nevünket. Nagy meglepetésünkre utolsónak, ami viszont az első helyezést jelentette. Igen nagy volt az örömünk, a szorgos felkészülés meghozta a várva várt eredményt. Minden csapat igen értékes ajándékot kapott. A gyermekek 1-1 (értékes) versenykerékpárt, a felnőttek 1-1 digitális fényképezőgépet, társasjátékot kaptak.

Reméljük  a verseny elérte célját és a gyermekekben is tudatosul:  úgy vigyázzanak a Földre, hogy azt az unokáiktól kapták kölcsön.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89