Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Márc. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

zoldszigetkor_tabor2015_www.zszk.hu
Zöld Sziget Kör Természetvizsgáló Közhasznú Egyesület
Székhely: 2835 Tata-Agostyán, Kossuth L. u. 68/A.
Postacím: 2890 Tata, Kazinczy F. u. 3.
Adószám: 19150550-1-11
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Honlap: www.zszk.hu
Oláh András, elnök: 20/596-4880
Mocsi Ádám, elnökségi tag: 70/385-7981
Törökné Ruppert Zsuzsanna elnökségi tag

XXV. Nyári Természetismereti Nomád Tábor

Ha szívesen gyönyörködsz a Természet szépségeiben, ha szeretsz kirándulni, sátrazni, beszélgetni, ha szeretnél eltölteni tíz remek napot egy remek társaságban, akkor köztünk a helyed!

Ideje: 2016. júl. 15-24. (péntek-vasárnap) (10 nap)
Helye: Gyermely - Gyarmatpuszta
Megközelítés: Autóval, kerékpárral, busszal
Részvételi díj: 15.000 HUF
Érdeklődni: Fejlécben található elérhetőségeken
Jelentkezni: 2016. június 20-ig elektronikusan a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen lehet
(név, születési idő, állandó lakcím, óvoda – iskola - munkahely megadásával)

A Hagyomány Kötelez:

Nálunk az egészen fiatal óvodásoktól, általános iskolásoktól a fiatalos nyugdíjasokig mindenki megtalálja a saját korosztályát. A tábor nomád jellegű: sátrakban alszunk, és helyben főzünk az avar kori tűzhelyünkön, amit mi magunk építünk. Itt biztosan találsz az érdeklődésednek megfelelő feladatot, a szakmai munka ugyanis több csoportban zajlik. A botanikus – geológus, a vízvizsgáló és az állattanos csoportban megismerheted a vidék természeti értékeit, és hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel köthetsz barátságot. Szórakozásra is bőven akad lehetőség: túrázás (gyalog vagy kerékpárral), múzeumlátogatás, és előadásokat is hallhatunk. Az estéink is jó hangulatban telnek, a tábortűz mellett beszélgetünk, zenélünk, megosztjuk egymással élményeinket.

Amit mindenképp hozz magaddal:

Sátor, hálózsák, polifoam, zseblámpa, zsebkés, tisztálkodási eszközök, evőeszközök (kanál, villa, pohár, mélytányér/műanyag v. zománcos), 10 napra elegendő váltás ruhanemű, cipők, hosszú-rövid nadrág, gyógyszer (amit állandóan szedsz, és ebben az esetben a táborvezetőnek tudnia kell arról, milyen természetű a betegség), határozókönyvek (az érdeklődésnek megfelelően), gyűjtő eszközök, írószerszám, füzet, egy fél napra elegendő hidegélelem a megérkezéskor, naptej, szúnyog-kullancs riasztó, kerékpár.

Ami még jöhet:

1 üveg jóanyád megunt tavalyi lekvárja, gyümölcs és zöldség (amiből annyi van nálatok, hogy már a kutyának sem kell) - a közösbe, társasjáték, labda (habár nem ez lesz a fő kikapcsolódás).

Ami nem jöhet:

Rádió, magnó és egyéb zajkeltő és figyelemelterelő eszközök, édességek, szörpök, kólák, rágó. Látogatókat (még a szülőket sem) nem szívesen fogadunk, mert megzavarják a tábor napi munkáját. Ha mégis ragaszkodnak hozzá, akkor délután jöjjenek, de ajándékot (süti, gyümölcs) akkor hozzanak csak, ha abból mindenkinek jut!

Oláh András elnök

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89