Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Ápr. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

47Nyri_Termszetismereti_Nomd_Tbor_Zld_Sziget_Kr_Tata_www.zszk.hu

XXV. Nyári Természetismereti Nomád Tábor (Tarján)(2015)

Ha szívesen gyönyörködsz a Természet szépségeiben, ha szeretsz kirándulni, sátrazni, beszélgetni, ha szeretnél eltölteni tíz remek napot egy remek társaságban, akkor köztünk a helyed!

Ideje: 2015. júl. 10-19 (péntek-vasárnap)(10 nap)

Helye: Tarjáni Német Nemzetiségi Ifjúsági tábor (Komárom-Esztergom megye)

Megközelítés: Autóval, busszal, kerékpárral

Részvételi díj: 15.000 HUF

Érdeklődni: Elérhetőségeinken

Jelentkezni: 2015.június 15-ig elektronikusan a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen

A Hagyomány Kötelez:

Nálunk az egészen fiatal általános iskolásoktól a fiatalos nyugdíjasokig mindenki megtalálja a saját korosztályát. A tábor nomád jellegű: sátrakban alszunk, és helyben főzünk az avar kori tűzhelyünkön, amit mi magunk építünk. Itt biztosan találsz az érdeklődésednek megfelelő feladatot, a szakmai munka ugyanis több csoportban zajlik. A botanikus – geológus, a vízvizsgáló és az állattanos csoportban megismerheted a vidék természeti értékeit, és hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel köthetsz barátságot. Szórakozásra is bőven akad lehetőség: túrázás (gyalog vagy kerékpárral), múzeumlátogatás, és előadásokat is hallhatunk. Az estéink is jó hangulatban telnek, a tábortűz mellett beszélgetünk, zenélünk, megosztjuk egymással élményeinket.

Amit mindenképp hozz magaddal:

Sátor, hálózsák, polifoam, zseblámpa, zsebkés, tisztálkodási eszközök, evőeszközök (kanál, villa, pohár, mélytányér/műanyag v. zománcos), 10 napra elegendő váltás ruhanemű, cipők, hosszú-rövid nadrág, gyógyszer (amit állandóan szedsz, és ebben az esetben a táborvezetőnek tudnia kell arról, milyen természetű a betegség), határozókönyvek (az érdeklődésnek megfelelően), gyűjtő eszközök, írószerszám, füzet, egy fél napra elegendő hidegélelem a megérkezéskor, naptej, szúnyog-kullancs riasztó.

Ami még jöhet:

1 üveg jóanyád megunt tavalyi lekvárja, gyümölcs és zöldség (amiből annyi van nálatok, hogy már a kutyának sem kell) - a közösbe, társasjáték, labda (habár nem ez lesz a fő kikapcsolódás).

Ami nem jöhet:

Rádió, magnó és egyéb zajkeltő és figyelemelterelő eszközök, édességek, szörpök, kólák, rágó. Látogatókat (még a szülőket sem) nem szívesen fogadunk, mert megzavarják a tábor napi munkáját. Ha mégis ragaszkodnak hozzá, akkor délután jöjjenek, de ajándékot (süti, gyümölcs) akkor hozzanak csak, ha abból mindenkinek jut!

 

Zöld Sziget Kör Természetvizsgáló Közhasznú Egyesület

Székhely: 2835 Tata-Agostyán, Kossuth L. u. 68/A.

Telephely: 2896 Szomód, Kiss u. 8.

Postacím: 2890 Tata, Kazinczy F. u. 3.

Zöld iroda: 2890 Tata, Bercsényi u.2.

Adószám: 19150550-1-11

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Honlap: www.zszk.hu

Oláh András, elnök: 20/596-4880

Mocsi Ádám, elnökségi tag: 70/385-7981

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89