Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Jan. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

47Nyri_Termszetismereti_Nomd_Tbor_Zld_Sziget_Kr_Tata_www.zszk.hu
.

XXII. Nyári Természetismereti Nomád Tábor

Ha szívesen gyönyörködsz a Természet szépségeiben, ha szeretsz kirándulni, sátrazni, beszélgetni, ha szeretnél eltölteni tíz remek napot egy remek társaságban, akkor köztünk a helyed!

Ideje: 2013. júl. 12-21 (péntek-vasárnap)(10 nap)
Helye: Szomódi Les-hegy
Megközelítés: Autóval, kerékpárral
Részvételi díj: 15.000 HUF (pályázóknak ingyenes, feltételeket lásd a mellékletben)
Érdeklődni: Fejlécben található elérhetőségeken

A Hagyomány Kötelez:

Nálunk az egészen fiatal általános iskolásoktól a fiatalos nyugdíjasokig mindenki megtalálja a saját korosztályát. A tábor nomád jellegű: sátrakban alszunk, és helyben főzünk az avar kori tűzhelyünkön, amit mi magunk építünk. Itt biztosan találsz az érdeklődésednek megfelelő feladatot, a szakmai munka ugyanis több csoportban zajlik. A botanikus – geológus, a vízvizsgáló és az állattanos csoportban megismerheted a vidék természeti értékeit, és hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel köthetsz barátságot. Szórakozásra is bőven akad lehetőség: túrázás (gyalog vagy kerékpárral), múzeumlátogatás, és előadásokat is hallhatunk. Az estéink is jó hangulatban telnek, a tábortűz mellett beszélgetünk, zenélünk, megosztjuk egymással élményeinket.

Amit mindenképp hozz magaddal:

Sátor, hálózsák, polifoam, zseblámpa, zsebkés, tisztálkodási eszközök, evőeszközök (kanál, villa, pohár, mélytányér/műanyag v. zománcos), 10 napra elegendő váltás ruhanemű, cipők, hosszú-rövid nadrág, gyógyszer (amit állandóan szedsz, és ebben az esetben a táborvezetőnek tudnia kell arról, milyen természetű a betegség), határozókönyvek (az érdeklődésnek megfelelően), gyűjtő eszközök, írószerszám, füzet, egy fél napra elegendő hidegélelem a megérkezéskor, naptej, szúnyog-kullancs riasztó.

Ami még jöhet:

1 üveg jóanyád megunt tavalyi lekvárja, gyümölcs és zöldség (amiből annyi van nálatok, hogy már a kutyának sem kell) - a közösbe, társasjáték, labda (habár nem ez lesz a fő kikapcsolódás).

Ami nem jöhet:

Rádió, magnó és egyéb zajkeltő és figyelemelterelő eszközök, édességek, szörpök, kólák, rágó. Látogatókat (még a szülőket sem) nem szívesen fogadunk, mert megzavarják a tábor napi munkáját. Ha mégis ragaszkodnak hozzá, akkor délután jöjjenek, de ajándékot (süti, gyümölcs) akkor hozzanak csak, ha abból mindenkinek jut!


Pályázati felhívás
Kistérségeinkből 15 fő általános iskoláskorú
(4-8 osztályos és/vagy 10-14 éves korosztályos)
diáknak

Ideje: 2013. júl. 12 - 21 (péntek-vasárnap)(10 nap)

Helye: Szomódi Les-hegy

Megközelítés: Autóval, kerékpárral (Szomód felől, pincesor végén)

Részvételi díj: Pályázatot nyert diákoknak ingyenes, egyébként 15.000 HUF (Korábban pályázatot nyert diákok idén nem pályázhatnak.)

Érdeklődni: Oláh András 06/20/596-4880 - Mocsi Ádám 06/70/385-7981

Beadási határidő: 2013.07.01.

Elbírálás határideje: 2013.07.08.

Elbírálás módja: Biológiai, természetvédelmi beállítottság alapján

Beadás módja: Személyesen, postán, v. elektronikusan

Meghirdetve: Tata, Tatabánya, Oroszlány és kistérségeik, összesen 25 település általános iskoláiban


Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89