Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Febr. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

Tisztelt Olvasó!

A novemberi túránkhoz kapcsolódó észrevételt tesszük közzé tanulságképpen!


„Mindenki az alkalomhoz illő ruházatban, felszereléssel” (Sokan nem tudták mit jelent!)

Mindenki által leküzdhető, némi szintkülönbséggel?! Kinek mennyi %-n, vagy méterekben?

Gyönyörű idő, táj, vidám csapat. Az útvonal a rendszeresen túrázóknak is komoly kihívást jelentett.


Edzett túravezetőnek nem okoz gondot a meredek hegyoldalon történő fel-le jövetel. Sajnos nem látta, hogy felfelé is sok túrázónak négykézláb és segítséggel sikerült feljutni. Lefelé?! Nagyon izgalmas volt?! Legyőzni a gravitációt, gyengeségünket, a csúszós avart, mely zavart. Vidám kacagás, nyögés, popsin csúszás, férfiak segítsége- sikerült lejutni. Közben- gondolatban- titkon remélve lesz még lehetőségünk újabb kihívást átélni. Túlélni.

Sajnos egy társunk megsérült,- mentő, ínszalag szakadás, gipsz- megcsúszott, bal boka bedagadt rosszul lett a fájdalomtól. Jelen lévő férfiak ölben, háton lehozták. Nem volt megfelelő cipő, túrabot. A természetben töltött órák, az összefogás, egymás segítése szerintem mindenkire jó hatással voltak.

Névsor:

Bánszky Marianna, Bárdos Réka, Dusfiné Nemes Éva, Forisek László, Gál Klára, Járóka Sándor, dr.Juhász Barnabás, Kaszás Nóra, Lamatschné P. Mária, Mártonné Takács Csilla, Márton Vilmos, Molnárné Mórotz Mária, Palásti Emese, Palóczné Tóth Valéria, Pintér Gizella, Pusztai Jánosné, Rang István, Rozmanné Major Erika, Rozmann Tibor, Sass Éva Andrea, Sári Gyuláné, Szabó Irén, Varga Melinda, Vida Orsolya, Vida Antal.

Üdvözlettel:

Dusfiné Nemes Éva”

Tisztelettel annyival egészítem ki, hogy a túravezetővel természetesen átbeszéltük a történteket, aki elismerte a hibát. Ezúton is bocsánatot kér és sajnálja, hogy nem kérdezte meg a résztvevőket előtte, hogy melyik útvonalon haladjanak.

A tanulságot levontuk az eseményről és ezúton is gyógyulást kívánunk!

Oláh András elnök

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89