Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Jan. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

01_Kerekpar_zold_sziget_kor_tata_www.zszk.hu

Kerékpár átadó projekt megnyitó rendezvény

https://picasaweb.google.com/zszk.fotoalbum/20120728KerekparAtadoProjektMegnyitoRendezveny#

 

2012.07.28-án szombaton lezajlott a Zöld Sziget Kör Természetvizsgáló Közhasznú Egyesület kerékpár átadó rendezvénye. A pályázat az EU UMVP IV. tengely LEADER program keretében valósul meg és egy rendezvényt is magába foglalt. A pályázat címe "Kulturális és természeti értékek megismerésére irányuló közösségi kerékpár túrák a Vértes-Gerecse Akciócsoport területén". Vásároltunk 22db jól felszerelt kerékpárt, illetve marketing és nyomdai termékeket is magunkénak tudhatunk már.

Egyesületünk havi rendszerességgel túrákat szervez a Vértes - Gerecse és településeik környékére. Sajnos azonban sokszor észleljük, hogy azért nem tudnak iskolák, csoportok csatlakozni, mert nem áll rendelkezésükre megfelelő (megbízható) kerékpár. Ezért kívánunk, fejlesztést végrehajtani, hogy azok számára is elérhető váljon a kulturálódás és sport eme népszerű fajtája, akik ezt korábban nem tehették meg. Az egyesületünkben a szakemberek felkészültsége igen kiválónak mondható, hiszen a 20 éves múltra visszatekintő működésünk kellő gyakorlottságot és felkészültséget adott nekünk. Szeretnénk felkeresni iskolákat, intézményeket, szervezeteket, akik szívesen részt vennének a projektben. A megvalósítási és az azt követő min. 5 éves fenntartási időszakban nagyon sok csoportot tudunk fogadni. Szeretnénk elsősorban megkeresni azokat is, akik valamilyen szempontból hátrányos helyzetűnek tekinthetőek, pl.: szociális otthonok, fogyatékkal élők, idősek otthona, stb.

A Zöld Sziget Kör Természetvizsgáló Közhasznú Egyesület "Kulturális és természeti értékek megismerésére irányuló közösségi kerékpár túrák a Vértes - Gerecse Akciócsoport Működési területén" című pályázatában kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minél több településsel együttműködjön. Szeretnénk a Vértes - Gerecse Akciócsoport Működési területén található összes településre "ellátogatni" és megismerni az ott található kulturális és környezeti-természeti értékeket.

Települések név szerint:

Baj, Bodmér, Bokod, Csákberény, Csákvár, Csókakő, Dad, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Gánt, Gyermely, Héreg, Kecskéd, Kocs, Kömlőd, Környe, Magyaralmás, Naszály, Neszmély, Pátka, Pusztavám, Sárkeresztes, Söréd, Szákszend, Szár, Szárliget, Szomód, Szomor, Tata (Agostyán), Tardos, Tarján, Újbarok, Várgesztes, Vértesboglár, Vértessomló, Vértestolna, Vértesszőlős, Zámoly

A kerékpár túrák útvonalát (szervezett programok keretén belül) úgy tervezzük, hogy valamennyi településen áthaladjunk és "elidőzzünk" az érdekes látnivalóknál, tehát a működési terület összes településével valósul meg a program.

 

Kerékpárosbarát üdvözlettel,

 

Mocsi Ádám

 

kerekpar_tura_Zold_Sziget_Kor_TVKE_Tata_www.zszk.hu_

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89