Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Jan. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

1

Beszámoló VOLT Fesztivál

Június 29-én Hári Soma, Laposa Gergő, Mocsi Ádám és Szalay Zsuzsanna Andrea néhány napra felköltözött Sopronba, a VOLT Fesztiválra.

A civil részlegben kaptunk helyet, több másik egyesülettel, szervezettel együtt. Hozzáteszem, a legjobb hely jutott nekünk, miénk volt az egyetlen fa árnyéka (csertölgy), ide vertük fel az egyesület katonai sátrát. Ezen, a nulladik napon még nem „nyitottunk ki”, kipakoltunk a sátorba, körülnéztünk a kempingben. Másnap délelőtt volt időnk lemenni a városba, megebédelni, bevásárolni, déltől pedig a sátrunk mellett vártuk az érdeklődőket, tesztekkel, hennával. Soma felajánlotta az egyesületnek a kitűző gyűjteményét, a teszteket jól kitöltők ezek közül választhattak, jutalomképpen. Voltak, akik csak erre utaztak, de nagyon sok olyan látogatónk volt, akit érdekeltek a válaszok, illetve maga az egyesület. A csütörtöki, pénteki, szombati nap gyakorlatilag hasonlóképpen telt. A négy nap alatt, több, mint kétszáz érdeklődőnk volt, rengeteg teszt, kitűző fogyott, sokan csináltattak maguknak hennát. Beszélgettünk néhány olyan emberrel, akik más, hasonló érdeklődésű civil egyesület, szervezet tagjai, így pl. a Kerekerdő Alapítvány egyik tagjával is.

Riportok is készültek, többek között az Ozone Network, a Soproni Televízió, és egy budapesti rádió számára. Az Ádám hátára készített egyesületi logó hatására felhívtak minket a borudvar színpadára, ahol meséltünk az egyesületről. A színpadról lelépve odarohant hozzánk egy lány, a Budapesten zajló Szeptember fesztivál egyik rendezője, és meghívott minket oda, hogy népszerűsítsük tovább az egyesületet. Ugyan, ez jelen pillanatban még nincsen hivatalosan lefixálva, de a meghívásnak így is nagyon örültünk, és remélhetőleg még a hónapban megtörténik a tényleges egyeztetés is.

Mivel négyen voltunk, így lehetőségünk volt napközben, délután is körbe nézni, egy-egy jobb koncertre, programra ellátogatni, csak össze kellett egyeztetni, ki mikor marad a sátornál, és mikor megy nézelődni. A kikötés csupán annyi volt számunkra, hogy déltől hétig legalább egy fő legyen a sátrunknál, és fogadja az érdeklődőket.

Úgy gondolom, jól kihasználtuk -mind, mint egyesület, mind, mint emberek-, ezt a lehetőséget, amit a VOLT Fesztivál adhatott. Remélem nem csak a magam nevében mondhatom, hogy nem csak az egyesületet népszerűsítettük, hanem mindemellett nagyon jól is éreztük magunkat.

Ezúton szeretnénk megköszönni Szalay Gézának, illetve Zentner Péternek, hogy segítettek el- illetve visszaszállítani a katonai sátrat, illetve a többi holmit.

2

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89