Payday Loan

Bejelentkezés

Eseménynaptár

<<  Ápr. 18  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Üzenőfal

Környezetvédelem.lap.hu

Greenfo

Természetvédelem

DSCN0920

2009-es IX. TATAI VADLÚD SOKADALOM BESZÁMOLÓJA

Az idén 9. alkalommal rendezte meg a MME helyi csoportja a tatai Vadlúd Sokadalmat. Változás idén annyiban történt, hogy a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület is a szervezőgárda tagja lett. A sok vadlúd és látogató méltán teszi emlékezetessé az idei 2 napos programot is!

Nov. 27-ei pénteki tulajdonképpen az elő napon Vig Ákos irányításával az egyesületünk katonai sátra felállításra került. A sátrat Borbély János és Mocsi Sándor szállította a helyszínre.

Nov. 28- án szombaton reggel Molnárné Ági néni, Mocsi Sándor, Szalay Zsuzsanna, Berkó Éva néni, Berkó Helga, Kéringer Lajos és Mocsi Ádám berendezte a sátrat a kiadványainkkal, valamint Molnár Tibi fotókiállításával és Maczkó Lívia grafikáival. A délután folyamán Ruppert Zsuzsi „ügyelt” a sátorban.

A szombat esti sátorlebontásnál Ruppert Zsuzsi, Szalay Zsuzsi, Mocsi Sándor és Krkos Márk segédkezett. A sátorvasak hazaszállítását Csonka Péter Természetvédelmi Őr végezte el nekünk. A nap folyamán sok régi és új ismerős, valamint érdeklődő tette tiszteletét a sátrunknál. A kiadványok és a szórólapok nagy része elfogyott, ami nagy örömünkre szolgál, hiszen a rendezvényen nagyon sok szakember képviselte magát, ami azt jelenti, hogy kiadványaink jó helyre kerültek.

Voltak tagok, akik „csak” megálltak beszélgetni, nézelődni nálunk, de nekik is nagyon örültünk.

A nívós kiállítások és előadások méltán teszik híressé és elismerté a tatai rendezvényt. Köszönjük a szervezőségnek a meghívást és reméljük, hogy jövőre is képviselhetjük egyesületünket!

Köszönjük mindenkinek a lelkes önzetlen segítségét!

Fotók a Képek MENÜ-ben megtekinthetőek!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/xmlmenu.class.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/zszk/zszk.hu/index.php on line 89